Merhaba dostlar,
Yaklaşık 2 hafta önce, pazar gecesi merdivenlerden inerken dikkatsizlik sonucu ışığı açmadığım için alt basamakta bulunan terliği fark edemedim ve maalesef sağ ayağımı burktum. Ayağım hemen şişip morardı. Buz kompresyonu uygulayarak kendimde bir rahatlama sağladım, ancak ertesi gün hala ağrı hissediyordum ve bu nedenle acile gitmeye karar verdim. Acildeki doktor, yoğunluğu nedeniyle çok fazla vakit harcayamadı ve hızlı bir şekilde yumuşak doku zedelenmesi olduğunu söyledi. Eğer sorun devam ederse, ortopediye görünmemi tavsiye etti. Rapor ve basit bir tedavi yöntemiyle eve döndüm.
Sonraki günlerde ağrı hafiflemeye başladı ve zamanla kendimi daha iyi hissettim. Ancak, zaman zaman hala hafif ağrılar hissetsem de bunu pek önemsemedim. Fakat yarım saat önce içten bir batma tarzında ani bir ağrı yaşadım. Şu an için geçmiş gibi görünüyor, ancak bu durum beni tedirgin etti. Acaba bayramdan sonra bir ortopedi uzmanına görünmeli miyim? Acil doktoru burkmaya bağlı bir şeyler kaçırmış olabilir mi?
Ayağımda ciddi bir hareket kısıtlılığı yok, yürüyebiliyor ve basabiliyorum. Durumum şu an için çok kötü görünmüyor. Sadece o ani ağrı beni biraz endişelendirdi. 2 hafta geçtiği için belki de kendiliğinden düzelecek diye düşünüyorum ama yine de sizin görüşleriniz benim için değerli. Eğer deneyimleriniz veya önerileriniz varsa lütfen paylaşın.